2020. február 4., kedd

18.forduló - TOP 3 gól



Nem volt nagy választék (se mennyiségben se minőségben), mégis ezen a hétvégén is kiválasztottam a három kedvenc gólomat. A lista abszolút szubjektív, úgy tekintsetek rá. Írjátok meg kommentben nálatok mi a sorrend!



3. Franck Boli (Ferencváros) 


Sokat hezitáltam Boli és Kelemen Dávid fejese között, de végül ezt választottam, hisz ezt mégiscsak megelőzi egy gyönyörű akció. Nem is inkább Bolit illeti a dicséret (ő lényegében üres kapuba passzolt), hanem inkább Isaelé és Tokmacé. Ők hárman nagyon érzik egymást, egyértelműen a Ferencvárosé a liga legerősebb csatársora.





2. Ivan Petryak (Fehérvár) 




Kovács István remekül szabadul meg Heristől, akitől válaszul csak annyi futja, hogy rácsap egyet a hátára, Hodzic bonyodalmak közepette megtartja, majd továbbadja a labdát Petryaknak, aki nagyon okosan, külsővel elhelyezi Banai mellett, akitől már csak egy elegáns esésre futja. Nagyon szép gól, és a támadás is okosan lett felépítve, ha nem Petryak, akkor Pátkai lőtte volna be.






1. Böde Dániel (Paks) 




 Ez a gól egy tipikus Böde Danis gól. Hahnnal tökéletesen ritmusban van, a passz is remek, nincs les, külön belassítottam, nemhogy egy vonalban voltak, Böde még hátrébb is tartózkodott mint Lesjak, ezek után pedig nincs aki megállítsa. Mint egy tank, komótosan, de félelemkeltően robog előre, Demjén és Bobál is tehetetlen vele szemben. Én nagyon bírom Bödét, a magyar futball kultikus figurájává nőtte ki magát, ha valakiről hát róla egészen biztosan fognak beszélni hosszú évek múlva is a magyar futballkedvelők. Paksi színekben harmadik gólját lőtte a Zalaegerszeg ellen, ebből kettőt az idei szezonban.






AZ EDDIGI "FORDULÓ GÓLJA" GYŐZTESEK:
1.forduló - Gheorghe Grozav (Kisvárda)
2.forduló - Cseri Tamás (Mezőkövesd)
3.forduló - Armin Hodzic (Fehérvár)
4.forduló - Devecseri Szilárd (Zalaegerszeg)
5.forduló - Gazdag Dániel (Honvéd)
6.forduló - Haruna Garba (Debrecen)
7.forduló - Anis Ben-Hatira (Honvéd)
8.forduló - Berecz Zsombor (Mezőkövesd)
9.forduló - Lucas (Kisvárda)
10.forduló - Berecz Zsombor (Mezőkövesd)
11.forduló - Gazdag Dániel (Honvéd)
12.forduló - Bőle Lukács (Ferencváros)
13.forduló - Tokmac Nguen (Ferencváros)
14.forduló - Csiki Norbert (Kaposvár)
15.forduló - Oleksandr Zubkov (Ferencváros)
16.forduló - Tunde Adeniji (Debrecen)
17.forduló - Florent Hasani (Diósgyőr)
18.forduló -  Böde Dániel (Paks)





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése