2018. május 17., csütörtök

Előretekintő - 31.forduló

Helyet cseréltek az éllovasok, és a kiesők is. Izgalmas végjáték kezdődik. Azzal kapcsolatban pedig, hogy mi várható ettől a fordulótól, ennyit tudok mondani:


VASAS-VIDEOTON, 17:00, M4 SPORT


A Vasas újabb olyan ellenféllel nézhet szembe, akikkel szemben jó mutatókkal rendelkezik, és harcban áll a bajnoki címért. A Videoton ellen a legutóbbi 5 meccsükön 10 pontot szereztek, a Szusza Ferenc Stadionban szeptemberben nyerni tudtak. Akkor sem voltak túl jó formában, a meccs viszont könnyen ment nekik. Most viszont nem fog könnyen menni. A Videoton nem fogja elviccelni, és simán fognak nyerni.


TIPPEM: 0-2  



FELCSÚT-MEZŐKÖVESD, 17:00 




Az akadémia sorra zsebelte be a skalpokat a kiesés elől menekülő csapatoktól (Vasas, Diósgyőr, Balmazújváros), most a Mezőkövesd következik. Habár a Kövesd is be tudott gyűjteni 6 pontot két kiesőjelölttől (Diósgyőr, Balmazújváros) nem hinném hogy a Felcsút a múlt héten mutatott Újpest elleni játékuk után egy ilyen fontos meccsen ne izzadná ki a döntetlent. Izzadtságszagú lesz, az biztos.


TIPPEM: 1-0 



BALMAZÚJVÁROS-DEBRECEN, 17:00 


 Nem mondanám egy megjósolhatatlan meccsnek. A Balmazújváros behúzódós, védekezős focija miatt kevés gólt kap (mindössze 43-at), így a Debrecen se fogja megsorozni őket. Ugyanakkor Horváth Ferenc csapata keveset is lő (nekik van a legkevesebb, 31) így gólt se fognak találni. A Lokinak most minden meccs nagyon fontos, nem fogják ezt kiengedni a kezükből, gyanítom azt is hogy a februári vereségen már túltették magukat.


TIPPEM: 0-1 



DIÓSGYŐR-PAKS, 17:00


Két rossz formában lévő csapat. Egyik a dobogóért, másik a bent maradásért küzd. Minden pont számít. Nagyon döntetlen szaga van. Habár a Paks egy góllal a Videotont és a Vasast is meg tudta verni, múlt héten kikaptak a Honvédtól, ez kicsit megzavarhatta őket, így a Diósgyőrnek akár több esélye is lehet ellenük. Pörgős, hajtós meccs lesz, örülni viszont senki sem fog a végén.


TIPPEM: 1-1



HALADÁS-ÚJPEST, 17:00 


Legutóbb februárban találkoztak a felek, akkor az Újpest nyert 1-0-ra. A meccs mégsem azért marad emlékezetes, sajnos előtte 2 nappal hunyt el Lázár Bence, tragikusan fiatalon. Nyugodjon békében, a blog akkor még nem létezett, így utólag viszont mindenképp szóba akartam ezt hozni.

Az Újpest a Felcsút elleni meccsel elszórakozta a dobogóját, így most hajt hogy visszaszerezze. A Haladás egy nagy verésbe szaladt bele múlt héten, előtte viszont küzdelmes meccsen nyerni tudtak az akadémia ellen 3-2-re. Az Újpest statisztikák terén jobbnak tűnik, de nem fognak nyerni.

TIPPEM: 1-1 



HONVÉD-FERENCVÁROS, 19:30, M4 SPORT




A gólkirályi cím két esélyese találkozik egymással. A tavalyi bajnok, és az előtte levő bajnok. Egyikük a dobogó legfelső fokáért küzd, a másik a harmadikért. Hatalmas harc ígérkezik Kispesten, a meccset mindenképp érdemes lesz nézni, már csak azért is mert szerintem nagyon jó focit fogunk látni. A Fradi beleszaladt a pofonba a Vasas ellen, 2 pontot elhullajtottak, ilyet most nem fognak tenni.

TIPPEM: 1-2 






Hozzászólásban várok további tippeket










 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése