2018. május 13., vasárnap

30.forduló - TOP 5 GÓL

A 30.fordulóban 6 meccsen összesen 13 gól született, ezek közül választottam ki az öt kedvencemet, sorrendbe téve. ----------------------------------------------------



5. Koszta Márk (Mezőkövesd) 


A balmazújvárosi játékos szerintem egyértelműen színészkedett, ami pillanatnyira a Mezőkövesdet is megtévesztette, viszont Farkas szépen tartotta bent a labdát. Cseri gyönyörűen húzott el őrzője mellett, és adta be középre, ahol Koszta már várta a játékszert, hogy bejuttathassa Horváth fölött a kapuba. Gyönyörű támadás, a fejes pedig pazar.


4. Loic Nego (Videoton) 


 Itt most elsősorban Negot dicsérem, habár Varga indítása is gyönyörű volt, de ahogy a francia védő levette a lasztit, úgy, hogy az el se pattant, csak amennyire ő akarta, azt tanítani kéne. A befejezés nagyon higgadt volt, nem Királyon múlott, a válogatott rekorder jól helyezkedett. Ez egyszerűen egy szép támadás szép lezárása volt.


3. Haris Tabakovic (Debrecen) 


Tabakovic bomba formában van, a Diósgyőr elleni második gólja pedig igen szépre sikeredett. Ugyanakkor nem elsősorban a lövése, inkább az azt megelőző támadás sikerült szépre. Kusnyír sarkalós passza csodálatos volt, nem tudom mennyire volt ez begyakorolt fura, mindenesetre remekül összehozták ezt a szép gólt.



2. Egerszegi Tamás (Vasas)


Az utolsó utáni percben. Az egész aréna elcsendesedett a hirtelen sokk hatására. Egerszegi vérző orral lőtt egy szép, higgadt gólt egy ilyen feszült helyzetben. Meg lehet dicsérni James-t is, aki nagyon jól csúsztatott vissza, nemcsak a Fradi, a Vasas játékosait is meglepte.


1. Bacsa Patrik (Diósgyőr) 


A héten a szurkolók kérték meg hogy álljon a csapata élére, erre ő pont ezt tette. Nagy szépen csúszott oda, és mentett meg egy labdát, Bacsa már kicsit ki volt sodródva, ráadásul a kapus is zárta a szöget (tegyük hozzá nem túl jól) szóval nem volt sok esély a gólra, Bacsa mégis megtette.
Szép gól volt. A forduló gólja.



















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése